Site Overlay

WadSportief

Kom langs bij WadSportief

Op zaterdag 9 september 2023 organiseerden Lionsclub Tsuytende en het Sportplatform Waddinxveen de promotiemarkt ‘WadSportief’. En dat al voor de derde keer! Veel aanbieders van sport, spel en bewegen presenteerden zich in het Warnaarplantsoen.

Kom eens kijken en laat je verrassen door het gevarieerde sportaanbod. Er zijn in Waddinxveen heel veel mogelijkheden. Wil je wekelijks trainen in een team of zoek je juist individuele begeleiding? Liever recreatief bewegen of juist prestatiegericht sporten? Ontdek wat er te doen is. Kom beleven hoe leuk en gezond sporten is. Verschillende sportaanbieders hebben bovendien een speciaal kennismakingsaanbod voor wie eens van een sport wil komen ‘proeven’.

Samenwerking

De sportmarkt wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Lionsclub Tsuytende en het Sportplatform Waddinxveen. De Lionsclub geeft de sportaanbieders een steuntje in de rug door de huur van de marktkramen gratis aan te bieden en bovendien zorgen Lions en het Sportplatform Waddinxveen samen voor de nodige menskracht om er een geslaagd festijn van te maken.

Copyright © 2024 Sportplatform Waddinxveen