Site Overlay

Regisseur Sportplatform Waddinxveen

Stichting Platform Sport, Spel & Bewegen Waddinxveen (in het kort: Sportplatform) zoekt een Regisseur Sportplatform Waddinxveen (op freelance basis), een enthousiaste, energieke verbinder.

De uitdaging

Als verbindende kracht tussen alle Waddinxveense partijen die te maken hebben met sport en bewegen, ben jij de aanjager van activiteiten. Te beginnen met de acties die meer dan 40 partijen hebben vastgelegd in het Lokaal Sportakkoord. Je peilt hun behoeften, denkt mee, faciliteert, verwijst door, neemt soms heel even het voortouw, maar…. je voert niet zelf uit. Jij regisseert, adviseert en brengt partijen bij elkaar. Je maakt daarvoor een concreet plan. Een paar keer per jaar ben je initiator en procesbegeleider van een (samen met anderen) te organiseren brede activiteit, bijvoorbeeld een sportcafé, themabijeenkomst of een ‘sportproeverij’. Wat er in en buiten Waddinxveen aan waardevolle initiatieven ontplooid wordt, volg je op de voet.

Jouw profiel

  • Enthousiaste netwerker en sparring partner,
  • Gesprekspartner met empathie én stevigheid,
  • Sterk in plannen en prioriteren van een divers palet aan werkzaamheden,
  • Ervaring in procesbegeleiding bij de organisatie van breed opgezette evenementen,
  • Oplossingsgerichte zelfstarter die nieuwe materie snel doorgrondt,
  • Brede interesse in actuele ontwikkelingen in sport en op verwant maatschappelijke gebied,
  • HBO werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar relevante werkervaring,
  • Inzetbaar ook in avond- of weekenduren

Wat is het Sportplatform Waddinxveen?

Het Sportplatform wil zoveel mogelijk inwoners van Waddinxveen stimuleren mee te doen aan allerlei vormen van bewegen. Aanbieders van sport en beweging kunnen een beroep doen op het platform voor ondersteuning, belangenbehartiging, verbinding en inspiratie. Aan de gemeente geeft het Sportplatform gevraagd en ongevraagd advies over uiteenlopende sportonderwerpen. Belangrijk hierin is het Lokaal Sportakkoord vol ambities en concrete acties.

Wat mag je verwachten?

Een buitengewone opdracht met veel dynamiek en contacten met uiteenlopende mensen. Het bestuur van de Stichting is je opdrachtgever Je hebt geen voorganger of collega als voorbeeld: je maakt deze freelance job grotendeels zélf. De opdracht loopt t/m december 2021 met een mogelijke verlenging tot eind 2022. Tot eind dit jaar kun je rekening houden met een gemiddelde inzet van 16 uur per week. Maak je van de opdracht een succes, dan wordt de subsidie waaruit deze opdracht gefinancierd wordt mogelijk ook na 2022 voortgezet. Geen garantie, wél een enorme uitdaging. Heb jij daarvoor voldoende lef?

Meer weten? Bekijk de website www.sportplatformwaddinxveen.nl of bel 0624551884. Wil je gelijk reageren? Stuur dan voor 29 mei je cv met een motivatiebrief naar info@sportplatformwaddinxveen.nl.