Site Overlay

WaddSportief, een goed begin van het nieuwe seizoen

Lionsclub Tsuytende heeft het initiatief genomen om iets sportiefs te koppelen aan de jaarlijkse Wadcultureel manifestatie in september. Om Waddinxveense sportclubs uit de Corona-dip te helpen, bedachten zij WaddSportief. Met veel plezier werken we als Sportplatform met de Lions samen aan dit bijzondere evenement.

WaddSportief, wat een uitgelezen kans

WaddSportief is een markt met informatiekramen en demonstraties, bedoeld om Waddinxveners van alle leeftijden weer in contact te brengen met allerlei manieren van bewegen. Tijdens WaddSportief kunnen ze zich oriënteren op een passende sportkeuze. Ideaal voor nieuwkomers in de gemeente, voor kinderen die voor de eerste keer een sport willen kiezen, maar zeker ook voor wie lang heeft stil gezeten en weer in beweging wil komen. En wat een uitgelezen kans voor sportclubs en andere aanbieders van beweging om zich te presenteren, hun toekomstplannen te vertellen en nieuwe deelnemers te werven.

Wanneer en waar?

WaddSportief vindt plaats op zaterdag 11 september in het Warnaarplantsoen, direct naast de cultuurmarkt van Wadcultureel.

Wat moet je ervoor doen?

Maak de mensen in je club enthousiast om je te presenteren en schrijf je in. De Lionsclub zorgt voor de informatiekramen en voor plekken waar een demonstratie kan worden gehouden. In overleg kunnen Lionsleden daarbij helpen. Kosten zijn er voor jullie niet aan verbonden. De Lionsclub en het Sportplatform samen zorgen dat alle Waddinxveense aanbieders van (georganiseerde en ongeorganiseerde) sport, spel en beweging kosteloos kunnen deelnemen. Stuur een berichtje aan pijls.frans@gmail.com of bel 062451824. Geef door wat je wensen zijn en we kijken wat mogelijk is.

Wil je eerst eens overleggen met Ellen, de regisseur van het Sportplatform, mail, bel of app haar gerust: ellen@sportplatformwaddinxveen.nl of 0616529471.

Verzeker je van deelname

Aarzel niet te lang, schrijf nu al in en zorg dat je zeker mee kunt doen aan dit evenement dat mee lift op de culturele gezelligheid en de muziek van Wadcultureel. Zo geef je het sportseizoen 2021-2022 een vliegende start!