Site Overlay

Sport- en beweegaanbod

Iedere Waddinxveense aanbieder van sport en bewegen kan op deze pagina een kennismakingsaanbod laten plaatsen van maximaal 40 woorden. Vertel kort iets over jouw club en geef de link naar jullie eigen website voor meer informatie. Geef jouw tekst door via info@sportplatformwaddinxveen.nl

Overzicht sport- en beweegaanbod

Club Den Edel
Kinderen doen mee met judolessen, studenten zijn welkom bij jeugdfitness. Volwassenen hebben keuze uit yoga, groepslessen, fitness, Milon circuit, spinning, Mywellness en Teambeats. Ontspannen kan in de uitgebreide Club Spa met sauna’s, infrarood en afkoelmogelijkheden. Probeer ons 10 dagen gratis uit.

De Gouwe Smash
Bij Gouwe Smash Tennis kun je ook padeltennis spelen. Padeltennis speel je op een klein veld, met achterwand waardoor de bal langer in het spel blijft. Kom vrijblijvend proberen!

Hockeyclub Waddinxveen – HCW
Hockey is een uitdagende sport waarbij je tegelijkertijd kunt rennen, aanvallen en verdedigen op een gladde ondergrond! Bij HCW is iedereen welkom, jong, minder jong, beginner of ervaren hockeyer! Je kan 2x gratis meetrainen om te kijken of jij HCW net zo leuk en gezellig vindt als wij. Klik hier!

Liv it Own it Personal Training
Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van problemen omtrent gewicht, tekort in conditie, lichamelijke klachten etc. Binnen Liv it Own it, heerst een informele en amicale sfeer, waarin voor iedereen ruimte is om te werken aan zichzelf.

Scouting Sint Victor
Scouting staat voor plezier, uitdaging en natuurlijk veel meer dan dat! We zijn een landgroep voor kinderen en jongeren van 4,5 tot en met 23(+)jaar. Kom gerust 3x vrijblijvend meedoen en kijk op: www.scoutingsintvictor.nl

Sportclub Antilope
Sportclub Antilope is een sportieve en gezellige Atletiekclub in Waddinxveen voor iedereen die graag bezig wil zijn met atletiek, hardlopen of sportief wandelen. Om te ervaren of atletiek iets voor jou is, kan je altijd geheel vrijblijvend 4x gratis meetrainen.

TEAM Personal Training
TEAM Personal Training biedt een 90 dagen trainingsprogramma die korte metten maakt met alle onzin en fabels over een gezonde leefstijl. Je leert normaal eten en drinken, echt trainen en in balans komen.

Tennisvereniging Be Fair
Tennisvereniging Be Fair heeft het tennispark onlangs uitgebreid met nieuwe padeltennisbanen! We nodigen alle Waddinxveners uit, om te komen kijken en de sfeer te proeven op onze gezellige club aan de Sniepweg!

Tennisvereniging Waddinxveen
Kom tennissen bij Tennisvereniging Waddinxveen. We spelen op gravelbanen en het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong & oud, competitie op alle niveaus & een gezellig terras. Profiteer nu t/m april van het scherpe jubileumtarief.

TTV Kwiek
Ontdek tafeltennissen bij TTV Kwiek! Eerst plezier dan prestaties. Voor jong en oud. Zowel recreatief als competitie. 4 weken kosteloos uitproberen aan de Jan Willem Frisoweg 43A.

Urban-Inside
Houd je van slingeren, klimmen en springen en wil je handig en sterk worden? Bij Urban-Inside leer je freerunnen!

Volleybal Vereniging Timios
Bij Timios maak je volleybalvrienden! Samen trainen, organiseren en wedstrijden spelen. Bij Timios leer je meer dan alleen volleyballen. Kom gratis meedoen en ervaar of zaalsport bij je past… trouwens als het kan spelen we ook beachvolleyball!

Z&PC De Gouwe
Bij Z&PC De Gouwe kun je het zwembad in voor waterpolo, wedstrijdzwemmen en swimkick.